Turun lukupiiri kokoontuu Turussa Café Artissa 17.1.2023

Hyvää uutta vuotta 2023!
Tämän vuoden ensimmäinen lukupiirikokoontuminen on tiistaina 17.1.2023 klo 16.30 Café Artissa, osoitteessa Läntinen Rantakatu 5, Turku.
Viimeksi tapasimme Salossa Järvisillä. Vielä kiitokset Helenalle ja Ensiolle! Meitä lukupiiriläisiä oli koolla yhdeksän. Herkullisten tarjoilujen ääreltä siirryimme kuulemaan Maritan ja Sepon laatimaa esittelyä kirjailija Päivi Alasalmesta ja hänen historiallisesta romaanistaan Sudenraudat. Romaanin ajankuvaus ja karmeat lapsisurmat antoivat aihetta runsaaseen keskusteluun. Susikysymys on ajankohtainen edelleen. Sudenraudat on yhdistelmä kauhua ja kauneutta, susivihaa ja myös ymmärrystä suden oikeudesta elää. Historiallista romantiikkaakin kirjasta löytyy. Kiitokset Sepolle keskustelun virittämisestä ja kaikille mukana olleille monipuolisista näkökulmista.
Sovimme Järvisillä, että seuraavassa lukupiirissä jokaisella on tilaisuus esitellä omavalintainen kirja. Kirjavinkkauksen kesto olisi noin 5 minuuttia ja keskusteluun sama aika. Näin me saamme myös ideoita tuleviksi lukupiirikirjoiksi. Pakollista tuo kirjaesittely ei ole, mukaan voi tulla mainiosti ilmankin.
Tervetuloa lukupiiriin!

Jätä kommentti