Kotiseutujuhla

Kotiseutujuhla 30.6.2024

Köyliö-päivien Kotiseutujuhla ja Tuiskulan kesäteatterin 50-vuotisjuhla 30.6. 

Klo 10 Jumalanpalvelus = Kirkonmenot (ei messu), torppariajan kirkko Köyliön kirkossa, Irina Kaukinen ja Johannes Perko suunnittelevat. On ehdotettu vanhoilla sanoilla laulettavia virsiä.
Palveluvuorossa Köyliö-seura, hallitusväki ja toimijat
Pukeutuminen: naisilla Köyliön naisen puku, miehillä tummat vaatteet, paljain jaloinkin voi tulla. Kengät kirkkovakassa, josta ne laitetaan jalkaan kirkon rapuilla.

 Pitäjänkokous kirkonmäellä

Helenan kokoamaa asiatietoa. Käsiteltävät aiheet, Samulilta on saatu vinkkejä. Kokouksen puheenjohtaja? pöytäkirjanpitäjä? Osallistujiksi ovat lupautuneet Veikko Salo, Veli-Pekka Suni, Heikki Saarinen, Heikki Kytövuori, Tapio Putko (varauksella).
Veikko Salo hallitsee Köyliön murteen. Hän voisi olla kokouksen puheenjohtaja. Päätettiin pyytää pitäjänkokoukseen vielä Pentti Laine, Pentti Vuotila, Samuli Vahteristo ja Asser Lehtoranta.

Kokous valitsee vuoden Lallin ja Kertun sekä julkistaa vuoden Köyliön Ystävän. Henkilöt on valittu. Lallin ja Kertun sekä Vuoden Köyliön ystävän esittelyjen kirjoittajat on sovittu. Pitäjänkokouksessa esittelyt lyhyesti Köyliön murteella.

Pitäjänkokoukseen tehdään KÄSIKIRJOITUS, työryhmänä Helena, Pirkko, Tuula ja Pentti Laine.
Käsikirjoituksen Köyliön murteen tarkistaa Veikko Salo ja Eila Laine.

PUVUSTUS
Miesten vaatteita kysytään Tuiskulan kesäteatterin Sirkka Salolta. 

Kokouspöydän ja penkkien hankkiminen paikoilleen
Penkkejä kysytään Tuula Kytövuorelta ja Kankaanpään kyläyhdistykseltä. Penkit laitetaan paikoilleen ennen kirkonmenoja. 

Kirkollakin tarvitaan liikenteen ohjaamista.

Kirkkokahvit pullapytkyn kera, keskusteltiin järjestäjästä

Kesusteltiin ruokailun järjestäjistä ja ruokailun kellonajasta. Tehtävän hoitanevat Yttilän ja Kepolan kyläyhdistykset yhdessä. Ruokana olisi kaalisoppaa hintaan 10 €/hlö. Ilmoittautumiset Merja Mikkolalle. Köyliön seurakuntatalo on varattu. Ruokailu mahdollisesti klo 12.30.

 Klo 15 juhla Tuiskulassa, ohjelma vajaa tunti, sitten näytelmä Köyliönsaaren Kertte.