Vuoden kylätoimijat

Kuvassa Köyliö-seuran puheenjohtaja Pirkko Peltola julkistaa ja esittelee Vuoden kylätoimijan. Esa Yski luovuttaa Vuoden 2024 kylätoimijan tittelin oikealla olevalle Timo Lehtoselle.

Köyliö-seura valitsi Vuoden 2024 kylätoimijaksi Kepolan kyläyhdistyksen puheenjohtajan Timo Lehtosen. 
Hänen innoittamanaan Kepolan yleisilme on viime vuosina parantunut. Kylänraitille on ilmestynyt taukopenkkejä ja Tervetuloa kyltit kylätoimijan ansiosta. Hän saa ihmiset tarttumaan haravan varteen ja järjestämään yhteisiä tapahtumia yhteistyössä eri yhdistysten kanssa. 
Hyvällä syyllä Lehtosta voikin kutsua liikkeellepanevaksi voimaksi. Aktiivisena liikunnan harrastajana tunnettu Lehtonen on monella tapaa edistänyt myös harrastusliikuntamahdollisuuksia Köyliössä. Hän on ahkeroinut Köyliön Lallien toiminnassa valmentajana, huoltajana ja kilpailujen järjestäjänä. Lehtosella on myös lukuisia luottamustoimia, joiden myötä hän on edistämässä paikallista päätöksentekoa paremman huomisen puolesta.

Teksti: Samuli Vahteristo
Kuva: Marita Holkeri

Vuoden 2023 kylätoimija Esa Yski ja vasemmalla Köyliö-seuran puheenjohtaja Pirkko Peltola, joka julkisti ja esitteli Vuoden kylätoimijan Kesä-Heikin markkinoilla Yttilän Museokoululla 17.6.2023.
Kuvat: Marita Holkeri

Pentti Laine luovuttaa Kylätoimijan palkinnon Esa Yskille.

Vuoden 2022 kylätoimijan Pentti Laineen (vasemmalla) julkistaa ja esittelee Köyliö-seuran puheenjohtaja Pirkko Peltola ja Reijo Kivimäki (keskellä) palkitsee kylätoimijan Kesä-Heikin markkinoilla Yttilän Museokoululla.
Kuva: Marita Holkeri

 
Vuoden 2021 kylätoimija Reijo Kivimäki on monipuolinen muusikko ja Yttilän kylän aktiivinen toimija.
Kuva: Marita Holkeri

 
Vuoden 2020 kylätoimija Sirja Niinimäki esiteltiin Köyliö-päivillä 2020.

Kuva: Marita Holkeri

Vuoden 2019 kylätoimija julkistettiin Yttilän Museokoululla koko perheen iltajuhlassa. Hän on Pertti Reunanen Kankaanpäästä.
Kuva: Marita Holkeri