Palkitsemiset

Palkitsemiset ja muistamiset

Köyliö-seura muistaa aktiivisia jäseniään ja tärkeitä yhteistyökumppaneitaaan usealla tavalla. Alla listalla niistä joitakin, mutta lista ei ole täydellinen.

Kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksessa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.

Katso kunniajäsenten ja-puheenjohtajan nimet

Lallin tittelin saajalle annetaan taiteilija Raimo Erkkilän suunniittelema Lalli- reliefi ja Kertulle Köyliön naisen koru. Molemmat saavat lisäksi todisteeksi kunniakirjan. 

Täältä näet kaikki Lallit ja Kertut

Köyliö-seuralla ei ole omia ansiomerkkejä. Yhdistyksemme on Suomen Kotiseutuliiton jäsen. Anomme jäsenillemme Kotiseutuliiton pronssisia, hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä sekä Kotiseutuliiton ansiomitaleja.

Katso ansiomerkkien saajat

Köyliö-seuralle suunniteltiin standaari, jonka ensimmäiset kappaleet olivat jaossa Köyliö-päivillä vuonna 2020.

Katso standaarien saajat tästä

Vuonna 2020 nimettiin kaksi ensimmäistä Vuoden Köyliön ystävää. Vakiintuneeksi tavaksi on muodostunut antaa tunnustuksen saajille Pala Aitoa Kuninkaanmäntyä- lahjaesine.

Täältä näet Vuoden Köyliön Ystävät

Tätä lahjaesinettä käytetään numeroituna versiona omien aktiivien muistamiseen. Vakiintuneeksi tavaksi on muodostunut mm. sen käyttö lahjana Vuoden Köyliön Ystävälle.

Esinettä tosin myös myydään, mutta numeroimattomana versiona ja hinta on tällöin 50 euroa.

Lue mitä lahjaesineestä kerrotaan

Kunniakirjoja jaetaan pääsääntöisesti todistuksena liittyen johonkin huomionosoitukseen, esim. ansiomerkin myöntämisen yhteydessä.

Luettelo kunniakirjojen saajista

Köyliö-seurassa on runsaasti aktiivisia toimijoita ja yhteistyötahoja. Pidämme tärkeänä muistaa heitä merkkipäivinä.

Tutustu merkkipäivien muistamisohjeeseemme