AKTIVITEETIT      KÖYLIÖN VALOKUVAT     JÄSENYYS     TUOTTEET       PALAUTE      YHTEYSTIEDOT
  Pyhän Henrikin Surmavirsi
  Aineistot
 KOTISEUTUARKISTO
Valokuvakilpailu

Kiitos kaikille Köyliö-seuran ja Köyliön-Säkylän Sähkön valokuvakilpailuun osallistuneille

Köyliö-seuran tavoitteena oli taltioida kuvia kotiseudusta, missä nousisi esiin tavalla tai toisella ”Perinnemaisema hyvinvoinnin lähteenä”.

Kuvia lähettäneet eivät päästäneet helpolla palkintoraadin jäseniä Jaakko Ojalaa, Heli Ylitaloa ja Simo Nummea.

Usein kuukauden kuvaa valitessa äänet jakautuivat, mutta keskustelun jälkeen päästiin yksimielisyyteen palkittavista.

Aivan kilpailun teeman mukaisia kuvia tuli vähän. Kuvat olivat enimmäkseen lähiluonnosta, joka sinänsä onkin hyvinvoinnin lähde.

Ylivoimaisesti kuvatuimmat kohteet olivat Pyhäjärvi, Köyliönjärvi ja Kirkkosaareen johtava koivukuja. Kaikkiaan 15 eri kuvaajaa lähetti kuviaan.

Kuukausittain arvioitavia kuvia oli 6-9. Osa upeista kuvista valikoitui Köyliön-Säkylän Sähkön vuoden 2021 kuvakalenteriin.

Joulukuun palkittaviksi kuviksi raati valitsi Rauno Korhosen tonttumaiset sienet ja Marketta Härkälän kuvaaman huuruisen rantamaiseman. Palkinnot on noudettavissa Köyliön-Säkylän sähkön konttorilta

Rauno Korhosen, Marketta Härkälän ja Tarmo Malisen Kolmen otokset nousivat lähes joka kuukausi parhaimmistoon.

Yksittäisistä korkealuokkaisista kuvista esiin nousivat Anne-Maarit Kalmeenojan kuva kirkkaassa rantavedessä kutevista särjistä, Jari Taivaisen kuva joutsenparista ja Riikka Tuomolan kuva lapsista mummolan lehmihaassa.

Yhtä yksittäistä kuvaa oli tuomariston mielestä vaikea valita Vuoden 2020 kuvaksi.

Tuomariston mielestä on oikeutettua, että Rauno Korhonen, Marketta Härkälä ja Tarmo Malinen saavat sähköauton käyttöönsä pitkän viikonlopun ajaksi eli torstaista maanantaihin – onnittelut.

Sähköauton käytöstä palkittavat voiva sopia Heli Ylitalon kanssa 044 7386272 ja kuukauden kuvista palkitut voivat noutaa ne Köyliön-Säkylän sähkön konttorilta.

Terveisin raadin sihteeri Samuli Vahteristo 050-5611455

27.9.2021