AKTIVITEETIT      KÖYLIÖN VALOKUVAT     JÄSENYYS     TUOTTEET       PALAUTE      YHTEYSTIEDOT
  Pyhän Henrikin Surmavirsi
  Stipendit
  Köyliö-päivät
  Perinnepidot
  Lalli ja Kerttu
  Seminaarit
  Matkat ja retket
  Vuosikokousesitelmät
  Köyliön nähtävyyskohteet
  Muut kirjoitukset
  Valokuvakilpailu
  Lukupiirit
  Aineistot

Stipendit

Mia Koski

Mia Koski on syntynyt Köyliössä 1997. Käynyt peruskoulun Köyliössä: ala-asteen Kepolassa, yläasteen Lallin koulussa, ja sitten Säkylän seudun lukion 2013-2016. Lukiosta hän meni Turkuun opiskelemaan englannin kieltä yliopistossa, josta hän valmistuu pian humanististen tieteiden kandidaatiksi. Hän aikoo nyt pitää välivuoden, eikä vielä oikein tiedä mikä hänestä tulee.

Hän kertoo piirtäneensä ja maalanneensa siitä asti, kun kynä ja sivellin alkoivat pysymään kädessä. Taideharrastus ei alkanut minään tiettynä hetkenä. Vanhemmat ovat varmasti kannustaneet siihen, varsinkin kun huomasivat miten paljon pidän piirtämisestä, mutta heillä ei varsinaisesti ole mitään taiteilijataustaa. Noin viisi vuotta sitten hän innostui erityisesti akryylimaalaamisesta, joka onkin nyt yleisin hänen käyttämänsä tekniikka. Hän sai akryylimaalit alun perin kynsien koristeluun, teininä , ja sitten keksin, että niillähän voi maalata pysyvämpiäkin teoksia. Hän ei ole koskaan opiskellut kuvataidetta missään koulun kuvistunteja lukuun ottamatta, ihan tekemällä on oppinut ja oppii edelleen. Hänellä on kova tahto aina vain syventää taitojaan, ja käyttää paljon vapaa-aikaansa taidejuttuihin. Häntä kiehtoo erityisesti absurdi ja voimakas värien käyttö, mikä näkyykin monissa teoksissa. Hän pitää näyttelyn Villa Linturissa 7.7.-11.8.

Sonja Kaisajoki

Lauantai-iltana Yttilän iltatapahtumassa esiintynyt Sonja täytti toukokuun alussa 13 v. Hän on syntynyt Köyliössä. Hän menee syksyllä Säkylän Yhteiskouluun. Harrastuksiin kuuluu soittamisen lisäksi ratsastus, piirtäminen ja tanssi - laskettelukin mahdollisuuksien mukaan. Alttoviulua Sonja on soittanut kuusi vuotta Huittisten Musiikkiopistossa, ja opinnot jatkuvat ensi syksynä viime vuoden tapaan soittotunneilla ja musiikkiopiston kamariorkesterissa. Soitonopiskeluun kuuluvat lisäksi leirit, viikonlopputapahtumat ja esiintymiset. Viimeisin ponnistus oli 9-päiväinen harjoitusjakso Harri Sippelin oppilaana Iitissä kesäkuun alussa.

15.11.2020
Vuosikokoukset