AKTIVITEETIT      KÖYLIÖN VALOKUVAT     JÄSENYYS     TUOTTEET       PALAUTE      YHTEYSTIEDOT
  Jaoston jäsenet
  Pöytäkirjat
  Köyliön Nähtävyyskohteet
Köyliön Nähtävyyskohteet

Yttilän Otta Tutuksi- hankkeen aikana ideoitiin ja toteutettiin Köyliön merkittävien kulttuuri- ja nähtävyyskohteiden esittelyyn infotaulut. Tauluja on eri puolilla Köyliötä, yhteensä 21, ja ne avautuvat katsojalle tästä linkistä.

Ensimmäisenä kuvana on aiemmin muihin tarkoituksiin luotu kartta, johon on numeroitu 29 Köyliön tärkeätä tai merkittävää kohdetta. Infotaulu-sarjan kohteiden numeroinnit vastaavat tätä karttaa. Tauluja ei ole kaikissa kohteissa, jonka vuoksi kartassa on käytetty keltaista väriä kertomaan taulun olemassaolosta.

Köyliö-seura lahjoitti taulusarjan myöhemmin Köyliön kunnalle. Kunta ja Köyliö-seura solmivat tällöin yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Köyliö-seura huolehtii taulusarjan huollosta ja ajan tasalla pitämisestä ja kustannuksista vastaa kunta.

Taulusarjan luovutustilaisuudessa Köyliö-seuran edustaja toivoi ja uskoi, että myös tätä infotaulusarjaa käytettäisiin Köyliön markkinointiin ja Köyliöön saapuvien matkailijoiden iloksi ja hyödyksi. Vaikka sarja onkin katsottavissa netin kautta, haluamme kannustaa tutustumaan siihen myös luonnossa. Reitin tai osan siitä kiertäminen onnistuu kätevästi pyörällä tai autolla. Tehkääpä jonain kauniina päivänä piknik- retki Köyliössä, mukaan hyvät eväät, aikaa ja oma rakas.

8.7.2017
Köyliö-päivät