AKTIVITEETIT      KÖYLIÖN VALOKUVAT     JÄSENYYS     TUOTTEET       PALAUTE      YHTEYSTIEDOT
  Museotaksvärkkihanke
  Köyliön Upeat Valokuvat Arkistoon- hanke eli KUVA
  Yttilän Otta Tutuksi-hanke
  Hanke Pähkinänkuoressa
  Hankesuunnitelma
  Hankkeen eteneminen
  Köyliö-Taksvärkki- hanke
  Köyliön Upea Menneisyys- hanke eli KUM-hanke
 KOTISEUTUARKISTO
Hanke Pähkinänkuoressa

Lukuisat Köyliön alueelta tehdyt muinaislöydökset osoittavat, että jo kivikaudelta asti esi-isät ovat asuneet ja hankkineet elantonsa Köyliöstä.
Hankkeessa tutustutaan Köyliön tähän astisiin arkeologisiin kaivauksiin ja löytöihin sekä etsitään Yttilän Ottan kaivauksilla uutta tietoa alueen historiasta; pyritään mm. hahmottamaan 1751 palaneen ja järveen kaatuneen kirkontornin sijaintia. Tavoitteena on myös selvittää mahdollisuuksia myöhemmille laajemmille kaivauksille sekä monin tavoin aktivoida köyliöläisiä tutustumaan omaan rikkaaseen historiaansa.

Hankkeseen myönsi rahoitusta TE-keskus, ja rahoituksen hakuun liittyvät toimenpiteen hoidettiin Pyhäjärviseudun Kehittämisyhdistyksen kautta

11.10.2022
Turun lukupiiri Salossa Järvisillä tiistaina 11.10.2022

10.10.2022