AKTIVITEETIT      KÖYLIÖN VALOKUVAT     JÄSENYYS     TUOTTEET       PALAUTE      YHTEYSTIEDOT
  Köyliön Upeat Valokuvat Arkistoon- hanke eli KUVA
  Yttilän Otta Tutuksi-hanke
  Köyliö-Taksvärkki- hanke
  Hanke pähkinänkuoressa
  Hankesuunnitelma
  Hankkeen eteneminen
  Köyliön Upea Menneisyys- hanke eli KUM-hanke
Köyliö-Taksvärkki- hanke

Köyliö-taksvärkki hankeen tavoitteena on lisätä nykyisten köyliöläisten viihtyisyyttä, kohottaa alueen imagoa sekä parantaa alueen asukashankinta kilpailukykyä, jotta kunta tunnettaisiin aktiivisten ihmisten, viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön tyyssijana.

Hanke toivoo löytävänsä myös henkilöitä, jotka omilla paikkakunnillaan voisivat toimia "Köyliön lähettiläinä". Kuulemme mielellämme ajatuksiasi ja toiveitasi Köyliö-seuran ja Köyliön kehittämisestä. Toivomme, että täytät Köyliön ystävä- kaavakkeen. Sen täyttäminen ei edellytä Köyliö-seuran jäseneksi liittymistä, mutta toki uudet jäsenet ovat aina tervetulleita. Yhdessä voimme myöhemmin pohtia mitä kohdallasi Köyliön ystävä-toiminta voisi tarkoittaa.

Hankkeen visuaalisen ilmeen on suunnitellut taiteilija, karikatyyripiirtäjä Tommi Vuorinen, joka on viettänyt nuoruutensa Köyliön Kankaanpään maisemissa.

23.5.2018
Kevätretki Koroisiin