AKTIVITEETIT      KÖYLIÖN VALOKUVAT     JÄSENYYS     TUOTTEET       PALAUTE      YHTEYSTIEDOT
  Ystäväksi ilmoittautuminen
  Jaoston jäsenet
  Pöytäkirjat
  Aluekuulumiset

Köyliö-seuran edustajat tapaamassa kansanedustajia 27.3.2014 ja esittelemässä Köyliön Valokuva-arkistoa. Pöydän takana oikealta Anne Holmlund, Kokoomus-ryhmän tiedottaja Matias Markkanen, Petteri Orpo ja Asser Lehtoranta. Edessä Helena Santala ja Kalevi Salmi. Kuvan otti Jaakko Ojala.

Köyliön ystävillä tarkoitetaan kaikkia ulkoköyliöläisiä ja muita Köyliö-sidonnaisia henkilöitä, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa olla mukana Köyliö-seura ry:n ja sen Ystävät-jaoston toiminnassa.  Köyliön ystävät voivat halutessaan liittyä Köyliö-seuran jäseniksi. Ystävätoimintaa toteuttaa käytännössä seuran Köyliön ystävät-jaosto, joka on organisoitunut alueittain: Helsingin seutu, Pori, Rauma, Tampere, Turku, lähipitäjät ja muu Suomi.

Jaoston tehtävänä on olla linkki Köyliön ystävien sekä nykyään Köyliössä asuvien välillä, pyrkien tätä sidettä ylläpitämään ja mahdollisuuksien mukaan vahvistamaan.

Ystävätoiminnan puitteissa pidetään yhteyttä Köyliön ystäviin ja tiedotetaan Köyliön ja Köyliö-seuran tapahtumista. Tiedotuskanavina ovat Köyliö-seuran sivut www.koylio-seura.fi , sähköposti sekä kirjeet. Myös ilmoitukset ja kirjoitukset paikallislehdissä tulevat kysymykseen.

Köyliön ystävät – jaosto järjestää köyliöläisiä yhteen kokoavia tilaisuuksia Köyliössä ja ulkopaikkakunnilla täydentämään seuran muuta toimintaa ja tapahtumia. Näihin tilaisuuksiin jaosto pyrkii "valjastamaan” niin Köyliössä asuvien kuin ulkoköyliöläistenkin monipuolista osaamista, tietoja ja taitoja.

Klikkaamalla tästä näet jaoston jäsenten yhteystiedot.

Jäseneksi ilmoittautumislomakkeella voit välittää meille yhteystietosi sekä tehdä myöhemmin niihin haluamiasi muutoksia

29.8.2017

8.7.2017